Ring direkt

0410-88 02 03

Ekholmen centrum 2

58925 Linköping

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Vad gör du när din Samsung S8 går sönder?

Samsung Galaxy S8 är är en smartphone i premiumklassen, känd världen runt för sin vackra estetik, kant-till-kantskärm- och, naturligtvis, dess enorma bräcklighet. Så vad händer när din underbara Samsung S8 träffar golvet och glaset går i sprickor?

Det här är frågan som många Galaxy S8 och S8 + ägare frågar sig själva, många vittnar om glaset på just Samsung S8 och Samsung S8 Plus är extremt känsligt.
I flera fall har man även rapporterat om att touchen slutat fungera helt – katastrof. Att tappa telefonen i golvet så skärmen spricker kan man överleva ett tag med, så länge telefonen går att använda. Men utan touch? Aldrig.

Låt oss ta en titt på de olika alternativen för reparationer.

Hur känslig är egentligen Samsung S8 och Samsung S8 Plus? 

Vi har hört talas om bräckliga telefoner tidigare: ju snyggare de blir desto mindre slitstarka visar de sig ofta vara. När Samsung Galaxy S7 Edge kom ut 2016 var det många som beklagade sig över hur lätt skärmen gick sönder. Dock visste dem inget om att Samsung Galaxy S8 skulle visa sig spricka ännu lättare.

På youtube hittar vi mängder s.k. dropptester. Genom att släppa telefonen från vissa höjder jämför man med andra telefonmodeller just hur enkelt skärmen spricker på en telefon. Det visar sig att Samsung S8 och Samsung S8 plus står sig nästan sämst. Sett till Samsungs historia om att producera smartphones så är Samsung S8 den som spricker lättast genom tiderna.

En apparats känslighet mäts på en skala av 100: ju närmare 100 det är, desto känsligare är telefonen för att spricka.

Galaxy S8 fick 76 på skalan, medan S8 + fick 77. Det här klassificeras som en "medelhög risk". Enligt dropptesterna är S8 den första telefonen de någonsin har testat som har spruckit på första ”tappet”  på alla sidor (t.ex. framsida, baksida, kanter, etc.).

"Medan nästan hela glasdesignen på S8 gör den till en vacker telefon är den extremt mottaglig för sprickbildning när den släpps från vilken vinkel som helst," sa testpersonen. .

Användare har rapporterat sprickor från fall så små som två meter. Skärmskydd gör inte nödvändigtvis enheten ogenomtränglig att bli skadad heller.

Förutom att behandla din Samsung S8 med stor kärlek, vad är dina alternativ för reparationer?

 

 

Reparera din Samsung hos WeLoveRepair

WeLoveRepair har alltid reservdelar i lager och reparerar samma dag. Förutom att reparera Samsung S8 och Samsung S8 plus lagar även företaget Samsung S6, Samsung S7, Samsung S7 edge och nyaste Samsung S9.

När du reparerar din telefon hos WeLoveRepair får du även 6 månaders garanti på din reparation.

I Linköping lagar företaget glas på trasig iPhones, iPads, Samsung, Huawei, Xperia och många fler märken. Vi hjälper dig även med din trasiga dator eller om du har virus.

 

 

 

weloverepair

Kommentera